CW: havoc

Assalamualaikum w.b.t.

Aku baru baca setiap post di WordPress Takahara Suiko, dan aku rasa macam hmmmmmm bosannya blog aku ni.
Ini pengubahan lirik lagu Havoc oleh Joe Flizzow, yang aku tulis tahun lepas. Tapi aku adalah edit sikit sebelum masukkan dalam blog ni.
havoc
HAVOC (noun: great destruction or devastation, ruinous damage)
budak subang jaya memang ada gaya
pakai iphone walaupun baru darjah dua
kalau tak hafal tiga kul pun tak mengapa
janji kat twitter ada sepuluh ribu follower
budak pj tak akan pernah letih
dalam bab bergosip dan memuja orang putih
masa bulan puasa setiap malam ponteng terawih
janji daddy belanja besar untuk makan moreh
budak damansara takkan kena marah
walaupun shopping macam kerabat diraja
family time, konon, semua layan phone saja
daripada beramal, baik berasmara
budak mont kiara tak mungkin jemu berpesta
makwe pakwe lebih penting daripada ibu bapa
harga prom dress yang beratus tak terasa
tutup aurat pun sebab ustazah paksa
budak kuala lumpur memang kaki glamor
berlumba-lumba mengejar kemewahan dunia
prada gucci armani coach lv dior
ke dalam lembah dosa ramai jatuh tersungkur
havoc havoc hav
havoc havoc hav hav hav
havoc havoc hav
havoc havoc hav hav hav
kan gua dah cakap gua
havoc
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s