Ambitions

Assalamualaikum w.b.t. Suka ke, tak suka ke, tahun depan tahun SPM. Aku tak nak tergagap-gagap nak jawab bila mak bapak/cikgu/kaunselor/makcik-makcik/pakcik-pakcik/orang kat education fair/kengkawan/senior/junior/pakwe (yang last tu hanya sekadar bahan jenaka) tanya nanti nak ambik bidang apa. SO, ARIFAH, WHAT ON EARTH DO YOU WISH TO PURSUE? Not that I’ve been mulling over it since forever […]

Read More Ambitions

Positif

Assalamualaikum w.b.t. Aku sedih lah. Sekali sekala, mesti ada video bodoh kat internet yang akan jadi viral. Contoh yang takde orang boleh nafikan, Budak Baru Couple Seminggu lah. Tak perlu heboh pun sebenarnya. Tapi manusia kan gatal nak sebar, nak gelak, nak maki. Terserlah kebodohan dan kejahilan kita. Perangai tak matang langsung. Tak faham lah, […]

Read More Positif

Of Potential Energy and Beats

Assalamualaikum w.b.t. Energy cannot be created or destroyed, it can only be changed from one form to another. I suppose that makes most people big blobs of potential energy aimlessly wandering around the earth when they could be converting that potential into outstanding output. Don’t mind the late night philosophical musings of a Physics student. […]

Read More Of Potential Energy and Beats

The Great Perhaps

Assalamualaikum w.b.t. When people asked me why I was going to MRSM AG, I’d jokingly quote Francois Rabelais, as a crippling attempt to be optimistic, when in reality it was codswallop. I go to seek a Great Perhaps. What the heck is a ‘Great Perhaps’, eh? Opening the door to a thousand different glowing opportunities […]

Read More The Great Perhaps